cover6
cover5
fusioncover1
cover7

ЗА B:HIP

b:hip Europe беше
формирана во 2015 како
резултат на договор за
лиценца за европскиот
пазар со b:hip Global, компанија
за директна продажба основана
во 2007 од претприемачот
Terry LaCore со значителен успех.

Triangle-blue

САКАТЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ?

Пријавете се за да се приклучите на нашиот тим и преземете контрола врз вашата финансиска иднина.Нашите производи

Автентични, единствени за здравје и велнес

Fusion-Chokolade-lille

Fusion Chocolate

Здрав оброк.

Прочуениот чоколаден шејк.

Fusion-Vanilje

Fusion Vanilla

Здрав оброк

Класичен шејк од ванила. Никогаш нема да погрешите.

Indigo-lille

INDIGO

Здрав енергетски пијалок

Кога ќе кажеме Индиго, помислувате на витамини. Повторно полни со енергија.

boost-lille

BOOST

Концентрирана енергија

Името кажува сѐ. Бидете подготвени за енергија.

The Bar-lille

The Bar

Многу протеини, малку шеќер

Ако сакате малку закуска, но сакате да ја одржите здрава.

Fusion Strawberry

Fusion Strawberry/Rhubarb

Здрав оброк

Свеж вкус на јагода и караница

Triangle-grey

СЛЕДЕТЕ НÈ

СЛЕДЕТЕ НÈ

Social-Facebook Social-Twitter Social-Google+ Social-YouTube Social-YouTube