Нашите производи

Автентични, единствени за здравје и велнес

WILL BE AVAILABLE LATER

Fusion-Chokolade-lille

Fusion Chocolate

Здрав оброк

Прочуениот чоколаден шејк. Содржи сѐ што ви треба.

Fusion-Vanilje

Fusion Vanilla

Здрав оброк

Класичен шејк од ванила. Никогаш нема да погрешите.

Indigo-lille

INDIGO

Здрав енергетски пијалок

Кога ќе кажеме Индиго, помислувате на витамини. Повторно полни со енергија.

boost-lille

BOOST

Концентрирана енергија

Името кажува сѐ. Бидете подготвени за енергија.

The Bar-lille

The Bar

Многу протеини, малку шеќер

Плочката ќе ви одговара ако сакате мала, но здрава ужина.

Fusion Strawberry

Fusion Strawberry/Rhubarb

Здрав оброк.

Свеж вкус на јагода и караница