DSC2484_pp-681x1024

ЗА MOL&B COPENHAGEN

Mol&B Copenhagen е ексклузивна линија на производи за нега на кожа развиена од лиценцираната медицинска сестра Тина Марија Мадсен и Робин Мадсен во соработка со дерматолози и експерти за нега на кожа во европска лабораторија.

Нивната цел е да развијат уникатен и бескомпромисен концепт на данска убавина заснован на внимателно избрани, моќни природни и активни состојки со највисок квалитет.

Резултатот е линија на хранливи производи за нега на кожа кои се исклучително ефикасни – без да наштетат на животната средина или на здравјето на вашата кожа.

Сите производи на Mol&B се дерматолошки тестирани и не содржат парабени или алергенски парфем.