global_strategy

КОМПАНИЈА

За нас

b:hip Europe е основана во 2015 како резултат на договорот за лиценца за европскиот пазар со b:hip Global, компанија за директна продажба основана во 2007 од претприемачот Terry LaCore со значителен успех. b:hip Europe е приватна компанија со ограничена одговорност од Данска, основана со цел да ја раководи директната продажба на скандинавски начин, со јасен фокус на квалитетот на производите и крајните корисници. b:hip Europe е раководена независно од b:hip Global со патентирани производи развивани и произведени од компании од Данска. Основачи на b:hip Europe се Jan Madsen, Jan Sarfelt и Michael Sarfelt, кои со искуството од нивните многу добри и успешни кариери како претприемачи и дистрибутери во Директна продажба, се исклучително свесни што треба деловната страна да обезбеди за да се постигне успех, и тие се исклучително посветени да ја пружат таа поддршка на дистрибутерите на b:hip.

Мисија

Нашата мисија во b:hip Europe е да им помогнеме на луѓето да постигнат поздрав и побогат животен стил со работа во солидна одржлива компанија со уникатни производи и да им понудиме исклучителна деловна можност. Ние не сме компанија што котира на берза и затоа немаме надворешни акционери коишто треба да се задоволат. Наша единствена грижа е успехот на нашите дистрибутери и како да ги направиме нашите високо квалитетни производи достапни до потрошувачите низ цела Европа. Во текот на наредните години постепено ќе се прошириме низ Европа со градење на компанијата на цврсти принципи и висок интегритет којшто се заснова на европската деловна филозофија и на европскиот начин на вршење директна продажба.

Глобална стратегија

Нашата цел е да ја продолжиме меѓународната експанзија и да ги претставиме нашиот единствен деловен модел и производите за здравје во странство на различни пазари и во различни држави. За нас „Заедница“ е повеќе од збор и ние веруваме во придонесот кон заедницата којашто нè поддржува. Цврсто сме уверени во транспарентноста и одговорноста на брендот и даваме сѐ од себе за да се придржуваме кон насоките за производот и законските насоки во наведените области за дистрибуција. Нашиот мудар пристап за најдобри практики во индустријата, заедно со цврста и доверлива инфраструктура на интернет им ги дава на нашите дистрибутери алатките што им се потребни за да го развиваат нивниот сопствен бизнис. Ние имаме верба во силата и автентичноста на нашиот бренд. Ќе продолжиме да се шириме со всадување на нашата визија во умот и срцата на нашите дистрибутери и корисници, и ќе продолжиме да се стремиме кон нашата цел за поздрав и побогат живот за сите.