corporate-team-banner

Пријавете се сега

Тргнете по нова патека

Бараме мотивирани, амбициозни и вредни луѓе да му се приклучат на нашиот тим.

Станете b:hip дистрибутер

Да се биде дистрибутер на b:hip е искуство што го менува животот. Но, ние ги бараме вистинските луѓе кои ја споделуваат нашата визија и вредности. Нашите дистрибутери поминуваат низ процес на селекција за да определиме дали се вистинските за нас, и дали ние сме вистинските за нив.

Време е да го промените животот?

Ако мислите дека сме пар, не двоумете се, испратете ги вашите детали за контакт и член од нашиот тим ќе ве контактира наскоро.

Сакате да се приклучите?

Дозволете да ви се јавиме!