global_strategy

Можност

Тргнете по друга патека

b:hip Europe нуди можност да го сторите ова со модел на бизнис и дистрибуција наречен Директна продажба. Индустријата на Директна продажба расте брзо и тековно вработува милиони луѓе ширум светот.

Бидете сами свој шеф

Сте размислувале ли да бидете сами свој шеф? Да избирате кога и колку ќе работите? Со кого ќе работите?
Дали сакате да бидете дел од забавен, силен и амбициозен тим со извонредна култура и тимски дух?

Дополнителен приход или кариера со полно работно време?

Без разлика дали барате хонорарен дополнителен приход и забава додека го работите тоа, или сакате да се посветите на градење и водење ваш сопствен тим на дистрибутери и да ја преземете контролата над вашата финансиска иднина, b:hip може да биде токму тоа место за вас.
Можеби сте корисник, вљубен во нашите производи и сакате да ги споделите со светот?

Check out our “Compensation Plan” for a full insight to the b:hip opportunity!

Лидерство од светски ранг

Кога станувате Независен дистрибутер на b:hip, вашата работа е да ги рекламирате и да ги продавате високо квалитетните производи на b:hip и да ја споделувате можноста со истомислениците. Ја имате заштитата и поддршката од нашиот докажан деловен систем и слободата да изберете колку време и напор ќе вложите и колку далеку сакате да одите. Вие сте независни, но никогаш не сте сами. Со солидни системи за едукација и поддршка и лидерство на светско ниво, b:hip ви нуди средство за да ги остварите вашите соништа и да го живеете животот така како што посакувате.

Дали сте заинтересирани?

Дозволете да ви се јавиме!